Tampereen Jäätelötehdas Oy on erikoistunut Italialaisen Gelaton eli artesaanijäätelön valmistukseen. Aloitimme valmistuksen vuonna 2007 ruohonjuuritasolta ja vuosien varrella olemme ammentaneet oppia gelaton ihmeellisestä makumaailmasta mm. opintomatkoilla ja kursseilla Italiassa.
Valmistamme Gelaton vanhojen italialaisten reseptien mukaan. Lisäämme resepteihin tarvittaessa ripauksen nykypäivää ja kehittelemme kaiken aikaa uusia jäätelömakuja. Raaka-aineet hankimme suomalaisista metsistä, puskista ja puutarhoista sekä alkuperämaasta Italiasta. Maito-, jogurtti-, sorbetti- tai juustopohjaisen gelaton valmistus tapahtuu aivan Tampereen naapurissa, Lempäälän Sääksjärvellä, sijaitsevassa tehtaassamme. Teemme kaiken alusta loppuun itse. Tuotteidemme kotimaisuusaste on raaka-aineista riippuen vähintään 80 %. Emme käytä keinotekoisia väriaineita. Perusmakujen lisäksi ideoimme ja valmistamme tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana!
Asiakaskuntamme muodostuu ravintoloista sekä kahviloista. Saavumme myös erilaisiin juhliinne cateringvankkureillamme. Yhteinen nimittäjä asiakkaillemme on ehdoton laatutietoisuus ja halu tarjota mahtavia makuelämyksiä.
|